![]() |
Paint Shop Pro - Time Machine |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Atlas
Yönetici
Site Yöneticisi Kayıt Tarihi: 07.Ekim.2008 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Alıntı Cevapla
Konu: Paint Shop Pro - Time MachineGönderim Zamanı: 16.Ocak.2009 Saat 17:06 |
|
Paint Shop Pro grafik işleme yazılımı, Jasc firmasından Corel'e geçtikten sonra 12. sürümünü çıkardı. Fiyat olarak PhotoShop'tan çok daha ekonomik ve web grafikerliği için gerekli tüm donanıma sahip olması açısından tercih edilebilir bir yazılım.
Ne yazık ki, internet üzerinde Paint Shop Pro ile ilgili yeterince kaynak yok. Bu bölümde zaman zaman Paint Shop Pro ile adım adım işlemler yapacağız... İlk dersimiz, Paint Shop Pro XII'nin Effects menüsündeki Photo Effects bölümünde yer alan Time Machine filtresi: Bu filtre ile görüntü dosyalarınıza, özellikle de fotoğraflarınıza, "eskiden çekilmiş" izlenimi verebilirsiniz. İşlemimiz için ben aşağıdaki fotoğrafı kullanacağım: ![]() Şimdi gelelim efektimizin menüdeki yerine... Bunun için Effects -> Photo Effects -> Time Machine yolunu izliyoruz: ![]() Time Machine'i açtığımızda karşımıza gelen seçim ekranından alttaki ön izleme resmine göre bir tane seçiyoruz: ![]() ya da ![]() Aynı penceredeki Photo Edges kutucuğunu da işaretlersek, fotoğrafımıza çerçeve de ekletmiş oluyoruz. Sonuç aşağıdaki gibi: ![]() |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |